Nederlandse Vereniging ter bevordering van Antroposofische Gespreks- en Psychotherapie

Gitta van Driel

GZ-psycholoog, mindfulness trainer en biografisch therapeut

Mindful Kompas- Praktijk voor mindfulness en zelfontwikkeling

 

Therapieën en werkwijze

  • Trauma verwerken

Deze module is passend als je kampt met een of meerdere traumatische gebeurtenissen (recent of langer geleden) die je nog in de weg zitten. EMDR kan hierbij worden toegepast.

  • Angst de baas worden

Kamp je met sociale angst, faalangst of paniek? Dan is deze module geschikt voor jou.

  • Vitaliteit

Heb je last van futloosheid, somberheid, burn-out klachten of gebrek aan gevoel van zingeving? Deze module helpt je weer in je kracht te komen.

  • Leefstijl

Wil je patronen doorbreken, beter voor jezelf leren zorgen of meer genieten van het hier en nu? Kies deze module en geef jezelf een boost naar een positieve leefstijl.

  • Mindfulness

Last van piekeren, het gevoel geleefd te worden of wil je leren omgaan met stress? Leer met deze module binnen 8 weken de kracht van Mindfulness zelf toe te toepassen.

  • Inzicht in je levensloop

Wil je jezelf beter begrijpen in het licht van jouw levensverhaal? Met deze module doorlopen we jouw biografie, waardoor gebeurtenissen, uitdagingen en tegenslagen een functie krijgen om kracht en vertrouwen uit te putten. 

Werkwijze:
Ik werk met een holistische aanpak vanuit mijn achtergrond als GZ-psycholoog, biografisch coach en mindfulness trainer. Ik combineer inzichten vanuit de (reguliere en boeddhistische) psychologie, antroposofie en een gezonde dosis nuchterheid en persoonlijkheid.

Over mijzelf

Ik ben Gitta van Driel; Integriteit en toegankelijkheid staan bij mij hoog in het vaandel. De oprechte nieuwsgierigheid in de ander en de focus op positieve gezondheid kenmerken mij, naast mijn warme, respectvolle en positieve houding, gericht op zingeving en kwaliteit van leven. Mijn werkwijze is persoonlijkheid, op maat en veelzijdig.

Ieder mens is uniek en gaat zijn eigen weg. Op deze weg lopen we littekens op, groot of klein. Ik loop graag een stukje met je mee, als het even tegenzit, om samen de littekens om te zetten in een kracht. Ik help je weer de kracht in jezelf terug te vinden door vooral sámen te zoeken naar de juiste antwoorden en oplossingen (waar kan met een lach en waar nodig een traan).

Vergoedingen
Ik ben lid van de BPHA en NVAZ. Hierdoor worden de gesprekken door de meeste ziektekostenverzekeraars gedeeltelijk vergoed vanuit het aanvullend pakket (alternatieve zorg). Raadpleeg de eigen verzekeringspolis om de exacte vergoeding te achterhalen. 
Als je ergens werkzaam bent is daarnaast de kans groot dat er in je CAO een ontwikkel- of opleidingsbudget is opgenomen, welke je in overleg met je werkgever vrij mag besteden aan coaching of loopbaanbegeleiding.

Beroepsverenigingen, Koepels etc.
Ik ben aangesloten bij de koepelorganisatie Nederlandse Vereniging Antroposofische Zorgaanbieders (NVAZ) en gecertificeerd lid van Beroepsvereniging Psychosociale Hulpverleners vanuit Antroposofie (BPHA). Daarnaast ben ik aangesloten bij de NVGZP: Specialistische beroepsvereniging voor BIG-geregistreerde psychologen en de VVM: Vereniging voor Mindfulness 

Behandeling/begeleiding is direct toegankelijk: er is geen diagnose en/of verwijzing van de huisarts nodig.

Klachten
Wanneer je niet tevreden bent over de zorg die ik lever of een klacht hebt, dan nodig ik je van harte uit dit zo snel mogelijk bespreekbaar te maken met mij. Ik zal mijn uiterste best doen samen met jou tot een passende oplossing te komen. Wanneer wij er samen niet uit komen kunt je de klachtenfunctionaris van de NVAZ met je klacht benaderen:

Mw. G.A. Versteegh te Zutphen. Telefoon: 0622103966 Email: klachtenfunctionarisnvaz@xs4all.nl

Ik ben aangesloten bij koepelorganisatie NVAZ.  Meer informatie over de klachtenprocedure en het klachtenreglement vindt u op de site van de NVAZ onder http://www.nvaz.nl/index.php/klachten.

 

Mindful Kompas - Praktijk voor mindfulness en zelfontwikkeling

Mindful Kompas - Praktijk voor mindfulness en zelfontwikkeling

Evenementen vinden voornamelijk plaats in de regio Arnhem/Nijmegen.

De individuele gesprekken vinden plaats in mijn praktijkruimte in De Houtakker 16A, 6681 CW te Bemmel (Gld)

Telefoonnummer

06 52403383

NVAGP - (opgericht 1 juni 2023) Nederlandse Vereniging ter bevordering van Antroposofische Gespreks- en Psychotherapie

Secretariaat:

Guido Smeding
Mobiel: 06 48784488

e-mail

Postadres:

de Moesmate 18
7206 AC, Zutphen